Cum se foloseste Moneybookers Skrill – sfaturi utile

de | octombrie 4, 2021

Moneybookers Skrill este o societate fondata in 2001 in Londra, in Regatul Unit, care permite clientilor sai inregistrati sa trimita si sa primeasca bani online, in siguranta, in/ din toata lumea. Acest lucru este posibil datorita unui ” portofel online” numit Digital Wallet, unde vor fi pastrati banii tai ca intr-un normal cont online.

In continuare echipa noastra iti da cateva sfaturi utile despre Moneybookers Skrill, despre cum se foloseste Moneybookers Skrill si daca vrei sa afli cum se face cont pe Moneybookers Skrill click aici.

Pentru a trimite bani online trebuie doar sa stii adresa de e-mail a destinatarului si, prin site-ul Moneybookers Skrill, poti trimite bani sau poti plati in siguranta cei peste 90.000 de comercianti care accepta plati prin acest serviciu.

Fiind o societate fondata in Anglia, Moneybookers se supune legilor acestei tari si nu este obligata sa furnizeze numele clientilor sai privati.

Costuri

Poti depune bani in contul tau pe Moneybookers prin: transfer bancar care este complet gratuit, timpul de acreditare varind de la 2 la 5 zile lucratoare si prin card de credit cu costul de 1,9% din suma care se depune.

Daca trimiti bani prin Moneybookers Skrill costul va fi de la 1% din suma de trimis pana la 0,50 €, in timp ce, pentru persoana care primeste bani prin acest serviciu nu vor fi taxe de platit. De obicei depunerile in marile case de pariuri si camere poker sunt gratuite, dar verifica din cand in cand si costurile site-urilor respective.

Retrageri numerar

Pentru retrageri de numerar de la Moneybookers Skrill in contul bancar sau pe card, costurile sunt de 1,80€ iar timpul de acreditare variaza de la 4-5 zile lucratoare, in timp ce pentru cec acreditarea dureaza 14 zile lucratoare si comisionul este de 3,50€.

MasterCard Moneybookers:

MasterCard Moneybookers este un card prepaid reincarcabil care va fi direct legat de contul tau de Moneybookers Skrill. Acest card poate fi folosit pentru plati oriunde sunt acceptate cardurile MasterCard, atat on-line cat si in magazine, fara costuri de tranzactie.

MasterCard Moneybookers functioneaza la fel ca un normal card de credit de la orice banca; costul pentru fiecare retragere de numerar de la orice ATM care accepta MasterCard ramane de 1,80€, in timp ce nu vor avea costuri tranzactiile efectuate in magazine, restaurante si online care accepta plati prin MasterCard.

Limita zilnica de cumparaturi este in valoare de 1000€ in timp ce cea de retragere de numerar este de 250€ ( ca orice alt card bancar).

Pentru a solicita MasterCard Moneybookers Skrill mergi in sectiunea ” Contul meu” si da click pe ” My MasterCard”. Nu uita ca trebuie sa depui in contul Moneybookers 10€; acesta fiind costul anual al cardului.

Cum sa fac cont pe Moneybookers Skrill

O alternativa a lui PayPal este Moneybookers, o societate care, odata inregistrat, poti trimite si primi bani online in si din toata lumea, simplu si sigur. Beneficiaza si tu de acest serviciu online si afla, din acest mic ghid virtual propus de echipa noastra, cum se face un cont pe Moneybookers ( cu noua denumire de Skrill).

Pentru a-ti face cont pe Moneybookers acceseaza site-ul moneybookers.com si inregistreaza-te, complet gratuit, cu adresa ta de mail; pasii urmatori sunt cam aceeasi ca pe Facebook ( nume, prenume, adresa de mail, parola, repeta parola, etc), click aici pentru a accesa site-ul.

Odata inregistrat pe site poti depune bani in cont, pe Moneybookers, prin transfer bancar sau card de credit. Datele tale financiare vor fi stocate in siguranta de catre Moneybookers, iar singurul lucru de care vei avea nevoie pentru a face plati on-line va fi adresa ta de e-mail; nu va mai trebui sa dezvalui datele tale financiare on-line.

Moneybooker Skrill este un serviciu excelent pentru efectuarea tranzactiilor pentru site-uri de pariuri, acesta protezandu-ti contul bancar. Ajuns in acest punct va fi usor sa faci un depozit la o casa de pariuri sau la o camera de poker, iar banii vor fi imediat disponibili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.