De ce se rupe prezervativul?

de | iunie 18, 2019

Prezervativul este considerat cea mai buna metoda de contraceptie, dar si de protejare impotriva bolilor cu transmisie sexuala, avand o eficacitate dovedita de 99%. Marile branduri sunt axate pe crearea de produse de inalta calitate, sigure si confortabile si care sa raspunde nevoilor clientilor, dar si preferintelor acestora. De asemenea, fiecare prezervativ este conceput cu gandul de a face experienta intima cat mai placuta. In ciuda eforturilor depuse de marile companii, exista, insa, situatii in care pana si cele mai bune produse pot suferi anumite „accidente” cum ar fi, sa se rupa sau sa se fisureze. In cele ce urmeaza, o sa va prezentam posibilele motive ale ruperii prezervativului.

Prezervativul a expirat

Este foarte important sa verificati intotdeauna data cand expira preszervativul. Stim ca este ultimul lucru la care sa va ganditi atunci cand va aflati in toiul „actiunii’, dar acea data s-a pus acolo cu un anumit motiv. Odata ce prezervativul a atins acea data, nu va mai fi la fel de eficient si sunt mari sanse sa se produca „accidente” pe care nici dvs, nici partenerul nu si le doreste. Prezervativele, in acest moment, se pot rupe cu mai multa usurinta in momentul utilizarii. Verificati intotdeauna data!

Nu il pastrati in conditii optime

avantajele prezervativuluiPentru a-si mentine calitatile intacte, orice prezervativ trebuie pastrat in anumite conditii, exact asa cum procedati si cu bautura dvs. preferata. Nu este indicat sa lasati prezervativele in masina, pentru ca temperatura din interior poate creste semnificativ si le poate altera. De asemenea, nu trebuie uitate pe noptiera, in lumina directa a soarelui, pentru ca se poate intampla acelasi lucru. In cazul in care folositi un asemenea produs, dvs. si partenerul veti fi supusi unor mari riscuri in timpul actului sexual. Daca va decideti sa va pastrati prezervativul in portofel, sa va asigurati ca nu il uitati acolo pentru prea mult timp; exista riscul ca, din cauza frecarii constante, sa se rupa sau sa se fisureze.

Nu este lubrifiat suficient

Lubrifierea este un aspect deosebit de important atunci cand este vorba de prezervative. In timpul actului sexual se exercita o anumita forta de frecare care poate sa cauzeze durere nu numai pentru dvs, dar mai ales pentru partener. De asemenea, pe langa durerea resimtita, pot sa apara si iritatii atat la nivelul vaginului, cat si la nivelul penisului. Pentru a fi sigur ca prezervativul se pastreaza intact, sa va uitati intotdeauna daca este un produs lubrifiat. Puteti sa folositi si un lubrifiant pe baza de apa, in cazul in care considerati ca este nevoie. Acest produs va poate garanta ca sunteti protejati in timpul actului sexual si ca frictiunea care se produce nu va va face niciun rau.

Marimea chiar conteaza

Prezervativul este ca o pereche de blugi: trebuie sa se potriveasca la perfectie. Daca sunt prea mici sau prea mari, vor aparea anumite probleme. Este valabil si in cazul prezervativelor. Acestea sunt fabricate intr-o varietate mare de dimensiuni, tocmai pentru a raspunde nevoilor diferite ale clientilor. Ceea ce se urmareste este ca persoana sa se simta confortabil cu prezervativul pe care l-a ales. In cazul in care prezervativul este prea stramt, din cauza frecarii si a tensiunii care se formeaza, se va rupe. Nici unul prea larg nu este indicat, pentru ca este posibil sa alunece si sa ramane in interiorul vaginului. Incercati sa identificati o marime care sa va vina „manusa”.

Nu il asezati cum trebuie

Daca prezervativul nu este asezat corect, nu isi va indeplini rolul asa cum trebuie. El trebuie sa fie rulat cu usurinta. In cazul in care sunteti prea entuziasmat sau prea nervos in acele momente „fierbinti”, rugati partenerul sa va ajute sa il asezati cum trebuie. Chiar daca va este mai greu, este o actiune necesara. Asezarea corecta va reduce la minim riscul ca prezervativul sa alunece, sa se rupa sau sa ramana in interiorul vaginului.

Folositi mai mult de un prezervativ in acelasi timp

Multe persoane cred ca daca folosesc doua prezervative, vor fi mai protejate. Acesta este un mit! Asezarea a doua prezervative unul peste altul este o actiune care va duce la ruperea unuia dintre ele sau chiar la amandoua. In cazul in care doriti sa utilizati un prezervativ masculin, atunci folositi-l doar pe acesta! Iar in cazul in care partenera dvs. doreste sa utilizeze un prezervativ feminin, nu mai este necesar sa purtati si dvs. unul! Sa purtati amandoi cate un prezervativ este o actiune contraindicata!

Nu deschideti ambalajul cu atentie

Cand graba este foarte mare, nimeni nu mai este atent la ceea ce face si asta poate sa duca la ruperea, din greseala, a prezervativului. Atunci cand incercati sa desfaceti ambalajul, sa fiti foarte atenti si sa nu folositi dintii sau unghiile. Ambalajul se deschide la un colt, spre margine si nu la mijloc. Nu trebuie sa utilizati cutite, foarfece sau alte instrumente care pot distruge prezervativul.

Aspecte importante de retinut!

  • Prezervativul este singura metoda eficienta de protectie impotriva bolilor cu transmisie sexuala, dar si a sarcinilor nedorite;
  • Atunci cand utilizati un prezervativ masculin, nu mai este necesar sa folositi si unul feminin;
  • Prezervativele pot ajuta la prevenirea ejacularii precoce;
  • Pot fi achizitionata atat din farmacii, cat si de la tonomatele de prezervative sau din magazinele online precum BlackBeauty.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.