Sex la nivelul creierului, orgasmele feminine si atunci cand termini prea repede

de | mai 24, 2019

Este adevarat faptul ca barbatii se gandesc la sex odata la fiecare 7 secunde?

Sigur ca nu. Poti sa consideri ca acest lucru tine de categoria mituri. Doar gandeste-te la acest lucru: daca presupunem faptul ca un barbat s-ar putea gandi la sex la fiecare 7 secunde si el este treaz timp de aproximativ 16 ore in fiecare zi, atunci acest lucru ar insemna ca el s-ar gandi la sex de 8228 de ori in fiecare zi. Daca barbatii chiar s-ar gandi la sex atat de des, atunci ar putea sa para putin probabil ca ei sa poata sa faca si alte lucruri. Realitatea e faptul ca barbatii se gandesc in medie de 34 de ori pe zi sau de aproximativ 2 ori pe ora. Totusi, exista variabilitate semnificativa intre barbati, deoarece unii barbai pot sa nu se gandeasca deloc la sex intr-o anumita zi si alti barbati se pot gandi la sex aproape o zi intreaga.

Poate sa ajunga o femeie la orgasm chiar si in timpul unui preludiu?

Da, un astfel de lucru este perfect posibil, dar totusi nu se intampla in cazul majoritatii femeilor. Prin urmare, in cazul acelor femei care nu pot sa ajunga sa aiba un orgasm in timpul preludiului, ele nu ar trebui sa considere ca este ceva in neregula cu ele. Realitatea este faptul ca multe femei au nevoie, de asemenea, si de alte metode de stimulare pentru a ajunge sa aiba un orgasm. Acestea fiind spuse, exista si unele femei care ajung in mod regulat la orgasm chiar si in timpul preludiului, dar cercetarile efectuate in acest sens au scos la iveala ca ele ar putea sa fie norocoasele beneficiare ale unei variatii anatomice la nivelul clitorisului lor care se intampla sa fie mai aproape de deschidrea lor vaginala.

Cheia catre succes pentru femei este sa experimenteze cu diferite pozitii sexuale si sa incerce, de asemneea, si alte forme de stimulare pentru a vedea ce le ofera cea mai multa plcere, pentru ca femeile pot sa ajunga sa aiba orgasm in mai multe moduri.

Ar trebui ca partidele de sex sa dureze doar un singur minut?

Majoritatea terapeutilor sexuali considera ca o partida “adecvata” de sex ar trebui sa aiba o durata de timp cuprinsa intre 3 si 7 minute si o partida “dezirabila” dee sex ar trebui sa aiba o durata de timp cuprinsa intre 7 si 13 minute. Prin urmare, daca partidele tale de sex au in mod obisnuit o durata de timp ce este de unul sau de doua minute, atunci acestea cu siguranta ca ar trebui sa fie considerate ca fiind de sucrta durata.

Cu toate acestea, este important nu doar sa observi cat de mult dureaza o partida de sex, ci si daca dureaza indeajuns de mult timp cat ambii parteneri sa fie satisfacuti. Daca unul dintre parteneri se termina mai repede decat celalalt si acest lucru provoaca o stare de tensiune pentru unul dintre parteneri sau pentru amandoi, atunci este probabil ca aveti de-a face cu un caz de probleme de orgasm prematur, o afectiune care este mai des intalnita in randul barbatilor decat al femeilor. De fapt, se intampla in mod obisnuit ca unul din trei barbati sa ajunga la orgasm mult prea repede. Din fericire, astfel de probleme pot sa fie tratate rapid si usor si poti sa gasesti numeroase optiuni de tratament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.