Intrebari frecvente privind marturiile de nunta

de | aprilie 9, 2019

Avand in vederte faptul ca marturiile de nunta sunt unele dintre cele mai importante aspecte atunci cand vine vorba de lucrurile pe care le aveti trecute pe ceea ce poarta numele de „To do list„, am ales sa va ajutam. Astfel, am pregatit un ghid scurt care contine cele mai importante intrebari despre marturiile de nunta, scopul sau fiind de a va ajuta sa luati cea mai buna decizie atunci cand vine vorba de acestea.

Ce sunt marturiile de nunta si de ce sunt ele importante?

Marturiile de nunta sunt oferite din cele mai vechi timpuri celor care luau parte la astfel de evenimente. Acestea reprezentau o modalitate de a arata racunostinta fata de cei care decideau sa fie alaturi de cuplul de tineri casatoriti. Insa, obiceiul spune ca, de regula, mireasa era cea care e alaturi de domnisoarele de onoare, pregatea marturiile pentru a le oferi invitatiilor sai.

marturiile-de-nunta

Acum, lucrurile s-au schimbat putin.

Din cauza lipsei de timp, marturiile sunt achizionate de la magazine de specialitate si oferite invitatiilor. Insa, acest lucru nu inseamna ca ele nu sunt accesorii la fel de speciale si cochete.

Sunt marturiile de nunta obligatorii?

Ei bine, nu. Aceasta este o problema doar de preferinte. Insa, in ultima vreme, tot mai multe cupluri aleg sa se adapteze tendintelor. Sfatul nostru este sa nu adoptati spiritul de turma. Daca, de exemplu, considerati ca marturiile de nunta nu va reprezinta sau nu va simtiti confortabil facand o asemenea investie, cea mai buna solutie este sa renuntati la ele.

Pana la urma, asa cum a fost mentionat si anterior, scopul acestor decoratiuni este sa fie oferite cu drag, in semn de recunostinta invitatiilor.

Cate marturii de nunta ar trebui comandate?

Cand vine vorba de acest lucru, cel mai important este numarul de invitati. Insa, un sfat bun este sa nu va rezumati doar la atat. Cumparati marturii de nunta si pentru cei care nu reusesc sa ajung la eveniment, dar care incearca sa se revanseze fata de voi.

De asemenea, nu de putine ori, la nunti, se poate intampla sa vina mai multi invitati decat era prevazut initial. In acest caz, trebuie sa fiti pregatiti si sa aveti un numar mai mare de marturii. Un fel de rezerve am putea spune.

marturiile-pentru-nunta

Care sunt cele mai la moda marturii de nunta?

Am putea spune ca tendintele privind marturiile de nunta se schimba. Insa, cea mai buna recomandare ar fi sa tineti pasul cu tendintele din cataloagele de nunta. O alta idee buna este sa va abonati la un site de specialitate, precum site-ul mycandles.ro. Puteti primi newslettere cu privire la cele mai noi informatii. Insa, daca tendintele nu va reprezinta, nu trebuie sa le urmati cu strictete.

De exemplu, anul acesta se poarta marturiile de nunta ceva mai nonconformiste, asa cum sunt solnitele de sare, cutiile de servetele personalizate si altele. Insa, exista persoane care prefera modele clasice, asa cum sunt lumanarile personalizate sau fotografiile. O idee buna, insa, este sa incercati sa veniti cu ceva original.

Pana la urma, orice nunta este un eveniment unic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.