Cum sa ma pregatesc repede pentru un interviu

de | octombrie 18, 2021

Interviul poate fi un proces foarte stresant, dar daca aveti pregatite cateva lucruri de baza de la inceput totul va decurge mult bine si mai natural.

Incepti pregarirea prin studierea companiei care doreste sa va angajeze. Cercetati si aflati desre trecutul companiei, cu ce se ocupa, unde sunt localizati si orice stiri noi.

Revizuiti-va oral CV-ul. Realizatorul interviului va pune intrebari bazate in mare pe CV-ul dvs. Asa ca fiti pregatiti sa discutati despre experientele trecute in campul muncii. Daca exista inconsecvente sau discrepante notabile, ganditi-va cum o sa explicati situtia.

Spre exemplu, daca exista o pauza intre job-uri fiti pregatiti sa explicati dece. In plus cand vorbiti despre angajatori trecuti fiti pozitivi si respectosi (indiferent de cum va simtiti cu adevarat).

Sa aveti din timp pregatite hainele si studiati ruta pentru a ajunge la interviu. Amintiti-va ca toate pregatarile din lume nu va ajuta la nimic daca nu ajungeti la interviu la timp si bine imbracati. Evitati surprizele din ultima clipa daca va planificati totul din timp.

Cum sa fac sa lucrez mai putin si sa castig mai mult

Cum se face ca exista oameni care muncesc din greu in fiecare zi fara sa castige sume exorbitante in timp ce altii care lucreaza mai putin castiga mai mult?

echipa noastra iti da cateva sfaturi despre cum sa lucrezi mai putin si sa castigi mai mult:

  1. Studiaza si observa persoanele care au avut succes in domeniul tau sau in munca ce intentionezi s-o faci. Vei observa ca toate aceste persoane au lucruri in comun, cum ar fi capacitatea de a crea un sistem care genereaza venituri constante si pasiunea pentru munca lor.
  2. Asigura-te ca ai doua sau mai multe venituri. Procedand astfel nu vei avea niciodata probleme majore daca una dintre sursele tale de venit va face mai putin. Investeste atunci cand ai posibilitatea si nu te limita sa traiesti doar din salariul tau.
  3. Incearca sa fii optimist. A fi optimist nu este asa de usor precum pare, dar cu putin exercitiu mental, putem reusi cu totii.
  4. Alege locul de munca in functie de pasiunile tale. Sa lucrezi doar pentru a castiga nu va duce niciodata departe.

Sugestii:

Pana la urma tot trebuie sa muncesti pentru a avea un venit, dar aminteste-ti ca daca lucrezi cu placere nu vei simti efortul la fel ca cei care lucreaza doar din nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.