Cine nu ar trebui să poarte brățări fixe din argint?

de | februarie 5, 2022

Trebuie să recunoaștem, brățările fixe arată minunat și sunt la modă. Datorită construcției lor deosebite, acestea au un aspect elegant și îmbracă delicat încheietura mâinii. Din nefericire, aceste brățări fixe nu sunt potrivite pentru toată lumea.

Înainte de a afla cine nu ar trebui să poarte astfel de brățări, trebuie să descoperim, mai întâi, care sunt principalele tipuri de brățări fixe iar aici, Ioana de la eleni.ro ne va ajuta cu cateva informații utile

Tipuri de brățări fixe din argint

Brățără circulară, rigidă

Această brățară închis, este formată dintr-o singură piesă și nu are un sistem de prindere. Deși arată minunat, această brățară nu poate fi reglată, așadar dacă nu alegi bine măsura, fie te va strânge, fie îți va cădea de la mână. Brățară expandabilă

Acest model de brățară are capetele deschise și poate fi purtată atât la încheietura mâinii, cât și mai sus, pe antebraț. Brățara expandabilă este îngustă și maleabilă pentru a putea fi poziționată în funcție de preferințele celui care o poartă.

Brățară cu închizătoare

Această brățară are un sistem de închidere, deci este aproape imposibil să o pierzi. Pentru a o pune la încheietura mâinii trebuie, mai întâi, să o deschizi. Din păcate, la fel ca brățara circulară, și acest tip de brățară este destul de rigidă și poate strânge încheietura mâinii.

Brățară cu o parte mobilă

Acest tip de bijuterie este un hibrid între brățara solidă și brățara cu lănțișor. Deoarece are un sistem de prindere securizat, riscul de a o pierde este destul de mic. În plus, nu strânge mâna și nu provoacă niciun disconfort.

Cine nu ar trebui să poarte o brățară fixă din argint?

Brățările fixe nu sunt potrivite pentru toate femeile. Iată cine ar trebui să evite acest tip de brățări:

Persoanele cu mâna subțire 

Brățările solide, create dintr-o singură piesă nu sunt potrivite pentru astfel de persoane. Dacă ai mâna subțire, este posibil să nu alegi măsura potrivită și să-ți pierzi brățara foarte ușor. Mai mult, dacă brățara te strânge și stă fixă pe osătură, îți va provoca o senzație de disconfort.

Află ce metode poți folosi pentru a-ți curăța bijuteriile din argint, astfel încât acestea să-și păstreze frumusețea și strălucirea cât mai mult timp.

Când porți o bijuterie, trebuie să te simți bine, nu să aștepți cu nerăbdare să o dai jos. Dacă vrei să porți o brățară, alege una cu închizătoare sau cu o parte mobilă.

Femeile care lucrează la laptop

Dacă alegi să porți o brățară fixă în timp ce lucrezi la laptop, o vei lovi de fiecare dată când vei apăsa o tastă și astfel se va deteriora. Ar fi bine să alegi, în schimb, o brățară din lănțișor de argint, deoarece aceasta ia forma încheieturii.

Femeile cărora li se umflă mâinile frecvent

Brățările fixe te vor strânge atunci când mâinile ți se vor umfla și îți vor provoca un disconfort major. Renunță la brățările fixe dacă ți se umflă mâinile des și alege-le pe cele din lănțișor.

Femeile care nu își cunosc măsura

Este simplu să-ți dai seama ce se va întâmpla dacă vei alege să cumperi o brățară fixă care nu este pe mărimea ta: fie te va strânge, fie îți va cădea de la mână.

Poartă brățări fixe din argint, doar dacă acestea sunt potrivite pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.