B-06-WFB sau anomalia ecologismului.

de | octombrie 7, 2019

Bovina posesoare a acestei masini, care era parcata fix in parcul IOR, adica fix in parc vreau sa zic, face parte din categoria nesimtitilor care practica zilnic acest sport sub pretextul lipsei de locuri de parcare. Lucru total neadevarat si care chiar daca ar fi adevarat, nu m-ar interesa absolut deloc intrucat daca nu ai loc de parcare, nu e problema mea si nu vad de ce asta ti-ar da voie sa vi sa parchezi in parc.

Ideea e ca animalul asta  face parte cu mandrie ,cred, din regnul alora care vin cu masina in parc ca apoi sa se plimbe cu bicicleta. Lucru care e de la sine inteles vazand suportul pentru bicicleta muntat deasupra.

Mie oamenii astia mi se par incredibili, cum vor sa para ei eco si trendy si tot ce mai vreti voi. Nu stiu daca ma insel , dar cred, repet, cred ca posesorul acestei masini e una si aceeasi persoana cu individul care statea pe o banca si se uita la fiu-sau cum se plimba cu bicicleta si care vazand ciorile ca o ataca pe Rita, a tinut sa exclame tare si apasat ca sa-l aud eu, ca mai bine venea cu pistolul in parc daca stia ca sunt asa agresive pasarile astea.  Asta asa, ca sa iau eu la cunostinta ce miezul din dodoasca e el ca are pistol.

El nu e un caz singular, ba din contra. In fiecare zi si mai ales in weekenduri e plin de australopiteci dintr-astia care au ca unica scuza pentru imbecila lor nesimtire, faptul ca au copii in masini si nu au unde sa parcheze ca sa nu isi puna in pericol odraslele la coborarea din masina.

Pe acelasi principiu vorbea la televizor un bou ,intr-o seara si explica cu aplomb cum nu vrea lumea dom’ le sa mearga cu transportul in comun si cum vede el ca in fiecare masina se afla doar una  sau maxim doua persoane in loc sa fie mai multe si astfel sa reducem numarul de masini de pe strazi. Asta pe ideea: Opriti liftul si la 5 ca sa facem economie de curent! Ce nu am avut cum sa-i transmit boului este ca ii doresc sa fi mers el in locul meu acum 3 zile cu autobuzul 301 de la un capat la altul, adica Piata Romana-Jollie Ville si sa fi facut 90 de minute in conditii de trafic lejer pentru ca soferul nu avea deloc chef sa se grabeasca si prin urmare nu a depasit nici o clipa macar ametitoarea viteza de 25 km pe ora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.