Cum sa fac un cont paypal

de | martie 10, 2022

Echipa noastra iti recomanda, astazi, o metoda de plata pe internet dar si o metoda de primire plati de pe internet: paypal. Afla cum sa faci un cont paypal citind acest scurt ghid virtual.

Paypal este un sistem de plata sigur si rapid: permite, oricarei persoare care are o adresa de mail, sa faca achizitionari si sa primeasca plati online. Mecanismul sau poate fi legat de cel al unui normal cont bancar, adica dupa deschiderea contului paypal poti plati si poti fi platit pe internet.

Cum se face un cont paypal

Deschiderea unui cont paypal este gratuita, usoara si poate fi efectuata, in cativa pasi, direct de pe site:

 1. Du-te la pagina principala a site-ului Paypal, click aici.
 2. Da click pe „Register”.
 3. Alege, din meniul care cade in cascada, tara si limba.
 4. Alege contul Paypal adecvat necesitatilor tale:
 • Cont personal. Plateste achizitiile tale online in siguranta folosindu-te de cartea de credit ( Visa, Visa Electron si MasterCard) sau de cartea de debit fara a oferi datele tale personale catre vanzator. Este gratuit, rapid si sigur.
 • Cont premier. In plus fata de capacitatea de a plati cumparaturile on-line in siguranta, contul premier iti permite sa primesti plati efectuate cu cartea de credit, la tarife foarte reduse din peste 190 de tari din intreaga lume ( deci daca vinzi ceva pe internet, oferi abonamente ori primesti diverse plati acest cont ti se potriveste de minune). Este sigur, rapid si convenabil.
 • Cont business. Ai o afacere online? Cu contul de afaceri Paypal poti accepta plati imediate din toata lumea, la un pret foarte redus, iti poti desfasura activitatea sub numele companiei tale si poti beneficia gratuit de instrumente e-commerce Paypal.

Cum se face un cont personal sau un cont premier Paypal:

 • alege contul personal sau contul premier si da click pe „Get Started”;
 • introdu datele personale, adresa de e-mail ( care este o informatie necesara pentru a accesa contul de Paypal; cel mai bine ar fi sa o scri undeva pentru a nu o uita) si parola ( de minimum 8 caractere);
 • odata completat formularul, verifica-l cu atentie si, in final, da click pe „Agree and Create Account”.

Cum se face un cont business Paypal:

 • in patratul „PayPal for Business” da click pe „Get Started”;
 • introdu datele firmei/ companiei tale, datele de contact, adresa titularului firmei/ companiei, verifica daca sunt complete si corecte si da click pe „Continue”;
 • introdu adresa de e-mail, parola ( de minimum 8 caractere) si cele doua intrebari de securitate;
 • accepta termenii si conditiile de utilizare si da click pe „Register”.
 1. Verifica-ti mail-ul, vei primi un e-mail de la PayPal de tipul ” Activate your account”. Alege deci metoda de plata pentru achizitiile tale: adauga cartea de credit sau cartea de debit la contul tau Paypal sau reincarca-ti contul Paypal pin intermediul contului bancar. Data viitoare cand vei face cumparaturi online trebuie sa introduci doar adresa ta de mail si parola PayPal.
 2. In final da click pe „Activate„.

Acum esti pregatit sa folosesti contul Paypal pe care tocmai l-ai deschis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.