Poate parea un lucru de domeniul trecutului, dar lista de cumparaturi este cel mai bun mod de a nu umple carutul cu produse atunci cand ajungi la supermarket si te ajuta sa nu uiti sa cumperi produsele care iti trebuiesc neaparat.

Cum sa faci lista de cumparaturi? Ca sa faci lista de cumparaturi nu iti trebuie mult timp trebuie doar sa te focalizezi pe ce trebuie sa cumperi neaparat si, daca esti bine organizat, portofelul tau va fi foarte multumit.

Daca ai putin timp pentru cumparaturi si nu poti sa mergi din 2 in 2 zile la magazin, cumparaturile lunare sunt cea mai buna metoda de a economisi timp si bani: o data pe luna faci o aprovizionare cu produse care nu sunt perisabile cum ar fi: apa, laptele cu termen de valabilitate mai lung, hartia igienica, servetelele si prosoapele de bucatarie si toate alimentele in borcane si conserve.

Nu uita produsele de curatenie a casei si aceste produse pot intra in aprovizionarea lunara, mai ales daca poti sa profiti de ofertele magazinelor mari.Produsele proaspete, in schimb, trebuiesc cumparate macar o data pe saptamana, deci pregateste o lista cu alimentele pe care le folosesti de obicei si pe care vrei sa le conservi in frigider.

Suportul pe care sa realizezi lista este la latitudinea ta; de obicei se foloseste o hartiuta pe care sa o iei cu tine la supermarket. Odata ajuns la supermarket nu te lasa tentat: tine lista la vedere pentru a evita sa cheltuiesti bani pe lucruri ori produse inutile; evita sa mergi la cumparaturi in orele aglomerate de sambata si duminica. Ultimele produse care trebuiesc achizitionate sunt cele congelate pe care trebuie sa le conservi in pungile corespunzatoare; este recomandat sa iei de acasa aceste pungi astfel incat sa nu mai trebuiasca sa mai dai banii pe altele.

In momentul aranjarii produselor in plase este recomandat sa pui intr-o singura punga produsele care trebuiesc tinute la frigider astfel vei economisi timp odata ajuns acasa; fa acelasi lucru si cu detergentii, in afara faptului ca este practic, in cazul in care se rupe punga eviti sa arunci si alte produse.

Cum sa ma antrenez acasa pentru a economisi timp si bani

Atunci cand, in perioada anului si in special de sarbatori, facem abuz de mancare este obligatoriu sa facem miscare caci, altfel, kilogramele in plus raman acolo unde se pun ( pe burta, fese, etc). Cea mai convenabila si mai economica metoda de a face activitate este aceea de a ramane in confortul casei tale cu conditia sa urmezi cateva sfaturi bune despre cum sa faci miscare acasa. Asadar, in acest articol, echipa noastra iti da cateva sfaturi utile despre cum sa te antrenezi acasa economisind, astfel, timp si bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.