Cum sa fac curatenie in casa usor si rapid

de | martie 25, 2022

Te sperie numai gandul ca trebuie sa faci curatenie? In acest articol, echipa noastra iti da cateva sfaturi utile despre cum se face curatenie in casa rapid si usor.

Dupa ce vei citi acest mic ghid virtual curatenia nu va mai fi o experienta atat de dramatica; trebuie doar sa te organizezi!

Cum se face curatenie in casa rapid si usor

  1. Da drumul la radio ori la televizor pe un canal de muzica.
  2. Este recomandat sa incepi cu sufrageria astfel incat daca te va vizita cineva nu vei face o impresie urata. Incepe prin a indeparta toate acele obiecte care, de obicei, nu fac parte din living ( jucarii, haine, pantofi) si aranjeaza canapeaua. Acum verifica sufrageria sa vezi daca este totul pus la punct.
  3. Continua cu baia prin curatatea chiuvetei, a dusului ori a cazii, wc-ul, oglinda, etc.. Daca ai doua bai va trebui sa faci acelasi lucru de doua ori. Iti recomandam ca, in timp ce faci curatenie, sa dai drumul la masina de spalat pentru a spala hainele murdare astfel incat atunci cand vei termina curatenia acestea vor fi gata de pus la uscat.
  4. Ai ajuns la bucatarie; incepe prin a curata peretii, mobila, chiuveta si, abia la sfarsit, spala vasele.
  5. Camerele. In dormitoare poti incepe prin a aduna toate lucrurile care sunt pe jos si pe cele care sunt in locul nepotrivit. In acest moment esti pregatita sa incepi curatenia; porneste aspiratorul si distreaza-te!

Sfaturi:

Aplica aceste recomandari in functie de nevoile tale dar si de casa ta.

Poti, de asemenea, sa imparti activitatile in mod diferit; de exemplu poti da cu aspiratotul in dormitoare, living si baie, inainte de a trece la altceva.

Pericole:

Curatenia casei poate fi extrem de obositoare; daca te simti obosita si ai nevoie de o pauza, lasa totul si relaxeaza-te timp de 15- 20 de minute pe canapea!!!

Spor la treaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.