Imi doresc ca Sasha sa fie imbracata frumos mereu

de | august 10, 2022

De cate ori vin parintii mei pe la mine, de cele mai multe ori, imi aduc hainute pentru Sasha. Problema e ca nu ne vedem prea des, iar cum bebelusii cresc foarte repede nu prea nimeresc masurile.

Cand mi le aduce prea mici imi pare rau dupa ele ca trebuie sa le fac cadou si nu se bucura fetita mea de ele, iar cand sunt prea mari, intram in alt sezon si nu mai sunt potrivite. Asta, din pacate, nu e tot… uneori au niste gusturi de ma doare capul!

Si cand mai dau si o gramada de bani pe ele, chiar e pacat. 🙁 Cand isi dau seama ca au cumparat ceva ce nu imi place incearca sa ma consoleze si imi zic ca sunt haine pentru joaca, pe care le poate strica si dupa care nu are de ce sa imi para rau. Eu privesc altfel lucrurile, imi doresc ca hainutele pe care le poarta fetita mea sa fie mereu fumoase.

Ultima data cand au fost pe la mine, i-am invitat frumos la calculator si le-am aratat magazinul online copilas.ro cu haine de bebelusi fumoase din care pot alege fara frica cadourile viitoare pentru Sasha.

Pentru joaca sau plimbare, chiar daca sunt second-hand, hainutele prezentate sunt de la branduri renumite, de calitate si foarte ieftine. Ne consultam asupra marimii si modelului, face comanda si o poate pune sa vina direct acasa la mine. Si asa se plangea mama odata ca e departe si ar vrea si ea sa ii cumpere mai des la Sasha cate ceva dar cum nu poate sa i le aduca nu se mai complica cu trimisul.

Daca le comanda de pe copilas.ro se ocup cei de acolo, ea chiar nu o sa aiba nimic de facut decat sa le vizualizeze si sa le aleaga.

I-a uitati cat de superbe sunt aceste doua rochite de la Debenhams si Adams. Sasha mea o sa arate superb imbracata asa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.