Cum se poartă imprimeul tropical în această vară?

de | august 18, 2022

Am putea spune că imprimeul tropical este esenţa însăşi a sezonului estival. Este un imprimeu ludic, vesel, calduros şi colorat care exprimă de fiecare dată bucuria de a trăi.

Ce înseamnă însă mai exact un imprimeu tropical? O bază verde şi nuanţe de ales în funcţie de dorinţe.

Gândeşte-te deci la păsările paradisului, la frunzele de palmier, la junglă sau la pădurile luxuriante. Uită de look-urile clasice şi discrete şi lasă să se exprime artistul din tine.

Imprimeul tropical, cu nuanţele sale pline de viaţă, cu florile sale mari, strălucitoare, cu fructele sale parfumate, cu verdeaţa sa luxuriantă şi cu păsările sale exotice este cel care ne aduce zâmbetul pe faţă şi care ne ajută să ne punem cel mai bine în valoare ţinutele.

Cu ce se poate purta imprimeul tropical ?

Cu alb. Albul este cea mai bună alegere atunci când vrei să pui cel mai bine în valoare imprimeul tropical. Alături de o fustă midi, un top cu un imprimeu tropical vor da cea mai bună combinaţie.

Sau de ce nu, poţi alege o fustă mulată cu imprimeu vesel pe care să o porţi alături de un top simplu alb şi de cele mai frumoase sandale. Efect plin de prospeţime garantat.

Altărturi de denim, negru şi kaki. Dacă vrei să porţi imprimeul tropical alături de cele mai frumoase look-uri urbane, poţi alege să porţi topurile cu un imprimeu în nuanţe de negru şi de verde kaki alături de blugi.

Dacă vrei să obţii un look 100% tropical, poţi alege o rochie sau o salopetă cu acest imprimeu. Cea mai reuşită ţinută, cu siguranţă !

Si în această vară, imprimeul tropical se poartă şi la locul de muncă. Poţi alege o fustă midi, evazată cu flori maxi, pe care să o porţi la un top mai sobru în nuanţe de negru sau la un blazer fără mâneci. Dar, nimeni nu zice că nu poţi purta o fustă cu acest tip de imprimeu la un top mai vesel, în nuanţe de portocaliu.

De asemenea, poţi purta imprimeul tropical alături de alte imprimeuri. Da, amestecul de imprimeuri va face mereu furori. Poartă astfel o pereche de pantaloni cu acest imprimeu la un sacou sau un top cu dungi.

Sau alături de imprimeul leopard, de buline sau alte imprimeuri mai vesele. Un lucru e sigur- imprimeul ananas arată cel mai bine în această combinaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.