Îmbrăcăminte de Toamnă pentru Toate Gusturile

de | august 25, 2022

Salutare dragile mele! Toamna se strecoară încet și îi va face loc inevitabil iernii. Nu mă întrebați cum a trecut timpul pentru că îmi dau seama că timpul chiar ni se scurge printre degete, fără să simțim.

Postarea de azi e printre preferatele mele pentru că mi-a plăcut foarte mult cadrul, am surprins un peisaj autentic de toamnă.

Ținuta de azi e foarte colorată în ton parcă cu toamna de afară, dar mie nu îmi e teamă de culori, straniu ar fi să port doar non-culori.

Am văzut că toate elementele ținutei sunt vândute, dar pe Zaful și Rosegal puteți găsi cam tot ce vă doriți la prețuri foarte bune. Transportul e gratuit, și unele produse veți avea surpriza să vină la poșta locală. În maxim 4 săptâmâni, veți avea produsele la voi acasă.

Geaca este cam de primăvară, mi-aș fi dorit să fie puțin mai lungă, dar se așează destul de bine pe corp. Puloverul este și el până în talie, și îmi place că e foarte pufos și călduros. De ghete nu vă mai spun, pentru că m-am îndrăgostit de ele, arată foarte bine și mi-am găsit și numărul meu 35.

Pantalonii in carouri

Hello! Am avut ieri mare noroc pentru că am pozat ultimele achiziții, căci azi cu zăpadă și un frig de îngheață apele, ar fi fost cam prea friguros pentru gustul meu. Ca să nu mai spun că întreaga ținuta este una primăvăratică.

Pantalonii sunt comandați de pe site-ul Zaful. Sunt superbi, dar foarte subțiri, sunt mai degrabă de primăvară/vară. Am ales mărimea M și în talie sunt cam mari, dar îi vom strâmta căci îmi place foarte mult modelul.

Modelul în carouri se potrivește la ținute elegante, dar merg integrați și în tinute casual. Mi-a fost mai la îndemână varianta elegantă, dar cred că în primăvară îi voi purta cu un tricou și balerini, cred că s-ar potrivi foarte bine. Asta după ce îi duc la croitorie pentru mici ajustări. Apropo, au 2 buzunare în partea din față. Sunt prima mea pereche de pantaloni în carouri, nu prea am haine de genul, dar trebuie să ies din zona meade confort și să încerc lucruri noi.

Dacă v-a atras atenția geanta, o să vă povestesc mai multe într-o postare separată, este luată de pe site-ul Adona și este suuuuperba!

VĂ AȘTEPT IMPRESIILE CU MARE DRAG! VĂ MULȚUMESC PENTRU VIZITĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.