Cum se instaleaza noi fonturi in Windows

de | iunie 25, 2022

Nu-ti place nici unul dintre fonturile care le ai in calculator, vrei sa instalezi altele dar nu sti cum se instaleaza noi fonturi in Windows?

Ei bine echipa noastra iti da cate sfaturi utile despre cum se face si iti propune o solutie usoara dar folositoare pentru a-ti usura munca. Pe net gasesti o gama variata de fonturi: unele gratuite iar altele contra cost.

Cum se instaleaza noi fonturi in Windows:

Cele mai bune site-uri de fonturi sunt http://www.dafont.com/ sau http://www.1001freefonts.com/, insa daca nu-ti plac atunci poti cauta pe Google ” fonturi gratuite/ free fonts”, iar odata ce ai gasit caracterele care-ti plac, descarca-le in computer cu un click pe clasicul buton de „Download”.

Imediat ce descarcarea a fost completata, extrage fonturile din fisierul zip cu ajutorul programelor WinRAR sau WinZip. Instalarea propriu-zisa este o simpla copiere („copy”) a fisierului extras si lipirea („paste”) acestuia in interiorul folderului „C:/ Windows/ fonts”.

Acum, daca vei cauta printre fonturile disponibile, cu siguranta le vei gasi si pe cele pe care tocmai le-ai instalat. In acest moment iti poti personaliza doumentele cum iti place mai mult.

Spor la treaba!

Cum sa fac un joc sudoku

Esti pasionata de sudoku? Atunci urmeaza instructiunile din acest articol oferite de echipa noastra despre cum sa creezi un sudoku gratis.

Cum sa creez sudoku:

  1. Acceseaza aceasta adresa web: http://www.opensky.ca/~jdhildeb/software/sudokugen/ ;
  2. In casuta „Number of puzzles” selectioneaza numarul de sudoku pe care vrei sa-l generezi;
  3. In casuta „Puzzles per page” arata cate sudoku vrei pe acceasi pagina;
  4. In casuta „Difficulty” bifeaza cat de complex vrei sa fie sudoku. Daca selectezi „random” dificultatea va fi aleatorie;
  5. Bifeaza casuta situata in fata butonului „Go din dreptul scrisului „Include solutions” pentru a include sau nu solutii pentru sudoku;
  6. Da click pe „Go” pentru a crea fisierul in format „.pdf” care contine sudoku.

Distractie placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.