O nuntă ca în povești…

de | iulie 25, 2022

De cate ori nu am visat, in copilarie, sa fim printese? Bineinteles ca fiecare fata are printul ei, iar in minunata zi a casatoriei se va transforma si ea intr-o frumoasa printesa. Rochita de mireasa este accesoriul care va face acest lucru asa ca fiecare fata isi va alege pentru acest eveniment cel mai frumos model.

Dealungul timpului printesele au aparut imbracate in mai multe tipuri de rochite asa ca fie ca alegeti un model clasic sau unul reinventat cu siguranta veti arata superb.

Orice model ati alege important e sa va simtiti bine imbracata asa si cu siguranta veti avea o nunta ca in povesti. Eu as vrea sa va arat cateva modele de rochite, pe cat de diferite pe atat de deosebite, care cu siguranta va vor incanta.

Gusturile difera de la o persoana la alta, la fel si forma corpului asa ca pentru asta s-au gandit atat de multe modele de rochite de mireasa, pentru ca toata lumea sa fie multumita si sa isi gaseasaca rochita de mireasa perfecta.

Rochite din voal, dantela sau pline de cristale, tip printesa, sirena, scurte… sunt doar cateva modele insa combinatiile pot fi infinite. Gasiti foarte multe aici: http://www.aislestyle.co.uk/

Pentru ca rochita de mireasa nu trebuie sa fie neaparat alba va propun acest model, ivory, deosebit. Rochita este tip printesa, a mea a fost asemanatoare insa o culoare mai deschisa.

Stiu ca multe mirese prefera modelul rochitei de mireasa tip sirena asa ca am ales pentru voi acest model incantator.

Cat de mult poate schimba un accesoriu o intreaga tinuta… dovada sunt aceste flori aplicate pe rochita. O scot in evidenta foarte frumos, nu-i asa?

Nu as vrea sa ma opresc aici dar trebuie… daca as putea as pune toate pozele de pe site cu rochie de mireasa, atat de frumoase mi se par. Voi incheia cu un model foarte frumos, care am observat ca este preferat tot mai mult de mirese, rochita de mireasa scurta.

Nu e secret locul de unde am luat aceste modele superbe de rochite de mireasa pentru a vi le prezenta. Le-am gasit in magazinul online Aisle Style, iar daca vreti puteti intra si voi… gasiti o colectie impresionanta de rochii de mireasa cu peste 1500 de modele.

Daca sunteti domnisoare de onoare sau pur si simplu va doriti o rochita de ocazie sau diferite acesorii deosebite le gasiti tot aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.