Pantalonii scurţi bermude – câteva idei pentru a-i purta cu stil

de | septembrie 25, 2022

Faţă de « verişorul » lor apropiat, pantalonul scurt din blugi, pantalonii scurţi tip bermude se pot purta de o mai mare categorie de morfologii, datorită faptului că se opresc fix deasupra genunchiului.

Aleşi mai mulaţi la fel ca şi pantalonii pe care îi poartă cicliştii sau mai largi ca şi o fustă tip pantaloni, chiar ai de unde alege pentru a obţine cele mai frumoae ţinute în această vară.

Oare cine a spus că pantalonii tip bermude se pot purta doar în vacanţă? Aceşti pantaloni cu o lungime până la genunchi se pot purta elegant şi la locul de muncă. Mai ales dacă se poartă cu un sacou fără mâneci sau un blazer în aceeaşi culoare.

Bermudele din denim este foarte în tendinţe în acest sezon. Cei în nuanţe de alb vor arăta cel mai bine alături de o cămaşă în nuanţe de albastru ciel sau de o cămaşă din denim.

Pantalonii tip bermude în nuanţe de kaki şi cu talia înaltă arată cel mai bine alături de topurile mai elegante ale verii. Topurile cu mânecile bufante şi cu imprimeurile florale îi pot pune cel mai bine în valoare.

Bermudele în nuanţe de camel sau de bej te va ajuta să obţii cele mai frumoase ţinute în spirit safari şic. Alegând o pereche de pantaloni cu talie înaltă în nuanţe de camel, vei fi cea mai frumoasă alături de un top în aceeaşi nuanţă. Un look monocrom te va ajuta să fii cea mai frumoasă şi mai stilată.

Bermudele se pot purta însă foarte bine şi la un look mai sporty. Iar dacă vrei să obţii cel mai cool şi mai în vogă look, îi poţi purta alături de o pereche de bascheţi în tendinţe şi de o cămaşă, de ce nu.

Pantalonii scurţi tip bermude sunt cei mai frumoşi în nuanţe mai vesele precum cele de corail. Poţi alege pentru partea de sus un top în aceeaşi nuanţă pentru cea mai frumoasă alură moncromă sau poţi alege cele mai vesele imprimeuri, de ce nu.

Bermudele mai evazate şi cu un cordon în talie sunt foarte şic şi elegante. Un top cu imprimeu tropical sau florale le pot pune cel mai bine în valoare.

Bermudele cu dungi sunt şi ele foarte în vogă în acest sezon, pentru a obţine cele mai frumoase ţinute în spirit marinăresc. Aceşti pantaloni sunt perfecţi pentru birou sau pentru o ieşire la terasă cu prietenele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.