Cum sa setez Xbox 360 Live

de | februarie 25, 2022

In acest mic ghid virtual echipa noastra iti da cateva sfaturi utile despre cum se seteaza Xbox-ul 360 Live.

Consola Xbox 360 este, fara dubiu, una dintre consolele de jocuri cele mai populare din aceasta generatie intrucat, in afara calitatii videojocului, ofera oportunitatea de a te juca la distanta gratie retelei de internet.

Practic toate videojocurile moderne pot avea contropartile lor online, dar pentru a te putea conecta si juca, trebuie sa pornesti conexiunea la internet care, cu aceasta consola, se numeste Xbox Live.

In continuare echipa noastra iti explica, in cativa pasi, cum sa te conectezi la Xbox Live.

Pentru a te conecta la Xbox Live ai nevoie de: 

  • o consola Xbox 360;
  • o conexiune la internet prin cablu sau Wi-Fi;
  • un adaptor de retea wireless ( Wi-Fi) pentru prima generatie de Xbox 360 ( ultima generatie il are deja incorporat) sau un router pentru conexiunea prin cablu.

 Cum sa setez un Xbox 360 Live:

  1. Decide daca vrei sa joci online. Xbox accepta accesul la internet atat prin cablu cat si prin wireless.
  2. Stinge consola. Indiferent de tipul conexiunii alese aminteste-ti sa stingi consola jocului inainte de a face modificari in structura sa actuala; este si mai bine daca deconectezi si cablul de alimentare, pentru siguranta.
  3. Daca dispui de o retea Wi-Fi, aceasta este probabil cea mai buna modalitate de utilizare a serviciului. Conexiunea wireless necesita mai putine setari. Fara cabluri este posibil sa muti Xbox-ul oriunde prin casa, insa daca trebuie sa te conectezi prin cablu consola trebuie sa ramana aproape de modem. In cazul in care ai un Xbox 360 vechi, care nu are adaptor wireless, poti cumpara unul in toate magazinele cu articole pentru Xbox. Odata ce ai adaptorul conecteaza-l la partea din spate a consolei, langa portul USB. Conecteaza si cablul USB al retelei la portul USB al Xbox-ului. Aprinde Xbox-ul. Du-te la optiunile de retea si cauta Editati setarile. Cauta numele retelei tale Wi-Fi si conecteaza-te la aceasta, introducand parola corecta in cazul in care este o conexiune securizata. Salveaza modificarile.
  4. Daca nu ai acces la Wi-Fi ori daca aceasta este instabila, nu-ti face griji, poti utiliza, de asemenea, un cablu Ethernet, router-ul si modem-ul. Conecteaza cablul Ethernet la partea din spate a consolei. Conecteaza router-ul si modem-ul si da-i restart. Daca esti un user nou trebuie sa-ti inregistrezi profilul pentru Xbox Live. Contul tau va fi utilizat ca acreditare atunci cand joci online. Completeaza formularul cu informatiile cerute si trimite-l.

Acum, ca dispui de o conexiune internet pe Xbox-ul tau, poti incepe sa te joci cu prietenii folosind jocurile in modalitate online.

Distractie placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.