Ținută office Bonprix – Cea mai frumoasă ținută

de | septembrie 10, 2022

Am o perioadă tare agitată, cu mult de lucru pentru serviciu, și uite așa încerc să mă împart între familie, serviciu și blog.

În week-end am prins ceva timp liber și am reușit să fotografiez ultima ținută de la Bonprix. Din păcate, nu a fost prea mult soare, precum mi-aș fi dorit. Ochelarii nu sunt de decor, în timpul liber chiar port ochelari, sunt o mioapă veritabilă, și am zis că dau bine la ținuta mea office.

Având un serviciu, unde ținuta office e esențială, m-am gândit să dau un refresh garderobei mele cu un costum office. După ce am admirat și studiat categoria de costume si seturi  de pe site-ul Bonprix, m-am oprit la un costum gri.

Am ales mărimea 36. Din review-urile de pe site, am înțeles că trebuie comandată cu o mărime mai mică decât porți de obicei. Eu port 38-40, așa că am mers pe o variantă de mijloc, dar chiar și așa pantalonii a trebuit să îi strâmtez, sacoul îmi e bun, doar la mâneci mai trebuie mici retușuri.

Oricum când cumperi un costum e foarte greu să îți vină perfect, pentru că acestea sunt create după măsuri standard. Oricum eu cam toti pantalonii și sacourile pe care le achiziționez trebuie să le scurtez/strâmtez, așa că nu e o problemă.

Îmi place foarte mult costumul e dintr-un material care se calcă foarte ușor, raportul calitate-preț e chiar foarte bun. 129, 90lei pentru un costum din două piese mi se pare chiar acceptabil.  Materialul e subțire, mai degrabă pentru primăvară-toamnă.

Pantofii negri sunt tot de pe site-ul Bonprix, îi aveam în wishlist de foarte mult timp, și tare m-am bucurat când au revenit în stoc și mai ales că am găsit mărimea 35. Daaaa,  trăiesc pe picior mic 🙂 Nu mă așteptam să fie atât de comozi, de regulă când încalț o pereche de pantofi noi, mă jenează îngrozitor, dar am avut plăcuta surpriza să fie incredibil de confortabili. Tocul e numai bun, în ultimii ani am înlocuit pantofii stilletto cu pantofii cu toc gros sau mai mic, pentru că fiind mereu într-o alergătură, prefer comoditatea, ca să nu mai spun de problemele mele cu coloana.

Sper că vă place ținuta mea Bonprix! Vă aștept părerile cu mult drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.