Avantajele si dezavantajele Zumba

de | septembrie 23, 2017

Pepper s-a dus la cate un curs de Zumba in fiecare saptamana de aproape 5 luni. Ea mereu a fost activa si face si alte tipuri de exercitii in restul zilelor din saptamana. “Zumba reprezinta o miscare aproape continua, asa ca ar putea fi foarte dificil pentru cineva care nu e obisnuit cu miscarea”, spune ea. “Sunt cursuri de Zumba cu impact mai mic pentru incepatori”

In plus, cursurile de Zumba aduc beneficiile unui curs bun de aerobica, exercitii, sculptarea corpului si arderea caloriilor. Pentru cei carora le place atmosfera de petrecere, Zumba este ca un antrenament de aerobic care e foarte distractiv si social.

Dezavantajul prezentat de Zumba implica dificultatea de a mentine pasul daca nu esti in forma sau ai orice afectiune medicala sau fizica care te incetineste. Pentru unii oameni, dansurile ar putea sa nu fie un lucru prea motivational. “ In cursurile de Zumba pe care le frecventez eu, varsta medie e cuprinsa intre 30 si 40 de ani si nu sunt prea multi barbati”, a adaugat Pepper.

Sfaturi pentru a incepe cursurile de Zumba

Ca si in orice curs de exercitii, vorbeste cu medicul tau inainte de a incerca Zumba daca ai orice problema de natura fizica sau medicala. Gasirea unui curs de Zumba este foarte usor- acestea sunt disponibile aproape peste tot si exista foarte multi instructori autorizati de Zumba. Mereu trebuie sa intrebi de experienta si pregatirea unui instructor de cursuri Zumba pentru a fi sigur de autenticitatea cursului de Zumba pe care vrei sa il frecventezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.