Cum sa iesi la intalniri si sa iti respecti dieta alimentara

de | octombrie 5, 2017

Sa fim sinceri: Atunci cand vine vorba de intalniri, prima impresie conteaza foarte mult. Fiecare miscare pe care o faci tu ( si persoana cu care te intalnesti) este analizata pana la cel mai mare nivel. Si, atunci cand esti la dieta, ceea ce comanzi poate sa fie la fel de important ca a mesteca cu gura inchisa.

Nu iti doresti sa comanzi o salata si o sticla de apa ca antreu si sa pari a fi o pesoana absolut obsedata de propria greutate, dar de asemenea nu o sa iti doresti o friptura de porc care o sa aiba un gust foarte bun, dar o sa iti distruga intreaga dieta si o sa te faca sa pari o persoana neglijenta.

Acestea fiind spuse, nu trebuie sa te simti de parca trebuie sa mananci (sau sa nu mananci) intr-un anumit mod doar pentru a impresiona pe altcineva. Sa ai o relatie sanatoasa cu mancarea este mai importanta decat orice intalnire de pe Tinder.

Pentru a pastra anumite limite atunci cand esti la o intalnire, poti incerca aceste sfaturi foarte simple:

Fii complet sincer

Sinceritatea e cea mai buna politica atunci cand vine vorba de mancare- nimic nu omoara mai repede o intalnire decat alegeri alimentare de neexplicat.”De ce isi alege ciupercile si le pune deoparte? De ce isi cantareste fiecare portie de mancare ? Si-a comandat doar o portie de pui. La un restaurant cu sushi.”

O acoperire completa este cea mai buna daca: ai o roseata incapatanata, machiajul tau tinde sa iti afecteze fata sau daca  ai mai multe cicatrici si imperfectiuni care nu o sa fie afectate in mod negativ de catre o acoperire completa. Camellia Studio Makeup in valoare de 27 de dolari (102 lei), Bare Minerals Bare Pro Liquid in valoare de 34 de dolari (130 de lei), Youngblood MIneral Makeup in valoare de 45 de dolari (171 de dolari).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.