Cele mai bune plugin-uri pentru a iti construi un site web care sa fie si mai bun

de | noiembrie 12, 2017

Atunci cand folosesti WordPress, atunci poti personaliza functiile si look-ul siteului tau web chiar si mai mult, pentru a oferi audientei tale o experienta si mai buna.

Poti sa faci acest lucru adaugand pe siteul web mici programe numite plugins. Majoritatea dintre acestea sunt gratis.

Aici sunt prezentate 5 cele mai valoroase plugin-uri pe care le folosesc pe siteul meu web ( primele 3 pot fi gasite cu usurinta din zona cu plugin-uri a panoului de control WordPress):

Akismet: cu cat devine mai popular siteul tau web, cu atat mai multe comentarii si articole de tip spam vei primi. Acest plug in va ajuta la filtrarea mesajelor de tip spam.

Fast Secure Contact Form: eu folosesc acest plugin pe pagina mea de contact astfel incat oamenii sa imi poata trimite un mail, dar in acelasi timp poate preveni trimiterea mailurilor automate de tip spam ( pot sa zic din propria mea experienta ca o sa primesti multe mailuri de tip spam daca nu ai un astfel de filtru).

W3 Total Cache: este absolut esential. Acesta este un plugin care o sa iti faca siteul web sa se incarce mai repede si o sa puna mai putin stres asupra contului tau de hosting. Este foarte important sa ai acest plugin pentru a preveni caderea siteului tau web atunci cand unul dintre articolele tale sau alt continut postat de tine devine viral  pe retelele de socializare sau e mentionat pe un site web mai popular si s-ar putea sa ai mii de vizitatori deodata.

Easy Social Share Buttons:  Acesta este unul dintre cele mai bune pluginuri pe care le-am gasit pentru retelele de socializare. Il poti folosi pentru a adauga butoanele pe care le vezi pe orice site web pentru ca cititorii tai sa poate distribui continutul tau pe retelele de socializarecum ar fi de exemplu Facebook, Twitter si LinkedIn. Este un plugin premium, dar costa doar 14 dolari. Se merita din plin, din moment ce se incarca mai repede si arata mult mai bine decat multe din pluginurile gratuite pe care le-am folosit anterior.

Ninja Popups: Cei mai bine cheltuiti 20 de dolari pentru siteul meu web in anul 2015. Acest plugin iti permite sa creezi o fereastra de pop up care iti apare in fata continutului si care iti poate ajuta cititorii sa se aboneze la newsletterul tau, sa iti distribuie siteul web pe Facebook si multe alte lucruri. Ma ajuta sa adaug cu 30% mai multi noi abonati la newsletter in fiecare zi. Pentru a nu enerva oamenii, asigura-te ca aceasta fereastra iti apare doar o singura data pentru fiecare dintre cititori.

Trebuie sa mentii un numar minim de pluginuri. Cu cat ai mai multe pluginuri, cu atat o sa se incarce mai greu siteul tau web pentru vizitatori.

Daca siteul tau web se incarca ca un melc, nu o sa fie apreciat de catre Google si multi utilizatori noi o sa dea inapoi pe browserul lor si o sa mearga in alta parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.