Greselile si esecurile sunt bune.

de | mai 10, 2017

Atunci cand esti tanar, doar poti sa incerci sa faci anumite lucruri si sa esuezi pana cand inveti. Pe masura ce inaintezi in varsta, poti sa inveti din scoala, de exemplu, sa nu faci greseli. Si apoi incerci din ce in ce mai putine lucruri.

Acest lucru te poate face sa nu mai fii pro activ si sa iti formezi un obicei de a fi mai mult reactiv, sa astepti ca altcineva sa faca un anumit lucru. Ma refer la faptul ca daca chiar incerci un lucru nou si o dai in bara ? Poate ca oamenii ar rade de tine ?

Poate ca oamenii ar face acest lucru. Dar, atunci cand faci aceste lucruri, o sa iti dai seama ca nu e un capat de lume si ca, in cea mai mare parte a timpului, oamenilor nici macar nu le pasa chiar atat de mult. Au si ei propriile lor probleme si vieti cu care sa se preocupe.

Si succesul in viata apare in mod obisnuit atunci cand nu renunti, in ciuda tuturor greselilor si a esecurilor. Succesul in viata se datoreaza persistentei.

Atunci cand o sa inveti pentru prima data sa mergi pe bicicleta, o sa cazi intr-una. O sa te lovesti la genunchi si o sa plangi putin. Dar o sa te ridici, o sa te stergi putin si o sa mergi din nou pe bicicleta si, in cele din urma, o sa inveti cum sa mergi cu bicicleta. Daca reusesti sa te reconectezi cu persoana care erai la varsta de 5 ani si sa faci lucrurile in acel mod- in loc sa renunti dupa primul tau esec- probabil o sa de poti bucura de mai multe lucruri intereseante in viata, o sa inveti mai multe lectii importante si o sa ai mai mult succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.