Cum sa impodobesc pomul de Craciun – sfaturi utile, idei si fotografii

de | mai 10, 2022

Te-ai decis ca in Craciunul 2022 sa ai un brad cat mai frumos impodobit si esti in cautare de surse de inspiratie? Citeste acest mic ghid virtual in care echipa noastra iti da cateva sfaturi utile, idei si fotografii despre cum sa impodobesti pomul de Craciun.

S-ar putea spune ca decoratiunile de Craciun sunt impartite in trei categorii de stil: clasic, minimalist si baroc.

Cum sa impodobesc pomul de Craciun:

1.Pom de Craciun impodobit in stil clasic, dar original

Cine iubeste traditia si stilul clasic, de obicei, vrea un bradut impodobit cu armonie: globulete colorate, stralucitoare si ornamente de diferite dimensiuni bine amestecate intre ele.

Intr-un pom de Craciun impodobit astfel nu lipseste instalatia si varful in forma de stea. Pentru a face bradutul mai original este recomandata utilizarea bucatilor de tul, in culoarea ornamentelor, pe care sa le legi cu fundita ici colo.

2.Pom de Craciun impodobit vaporos, in stil baroc

Daca ai o pasiune pentru brazii de Craciun impodobiti in stil american pe care-i vezi in filme, atunci ar trebui sa optezi pentru un bradut de Craciun impodobit cu decoratiuni de stofa, inimi de plus, mingiute moi ( pon pon) alaturi de cele stralucitoare si ingerasi aurii.

Nu uita de cadourile colorate de pus sub bradut si aminteste-ti: bradul tau, atat natural cat si artificial, trebuie sa fie mare si plin de culoare. Un strop de originalitate? Adauga si ceva decoratiuni de zahar, bomboane, caramele ori biscuiti decorativi de Craciun.

3.Pom de Craciun impodobit in stil minimalist

In acest caz, bradutul poate fi natural, insa plantat in ghiveci, artificial sau realizat din ramuri uscate. Foarte popular in acest sens este pomul de Craciun decorat cu tema pacii: simboluri monocromatice ale pacii in lume vor umple fiecare ramura si varful bradutului.

In alternativa poti opta pentru un pom de Craciun impodobit cu pasarele, cuiburi, conuri de brad, frunze uscate, stele de Craciun, flori de camp si tot ce tine de natura. Originalitatea consta in asezarea unei palarii de paie in varful bradului.

Craciun fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.