Top modele de pantaloni în tendinţe pentru vara anului 2021

de | octombrie 10, 2022

Cu un model mai fluid, uni sau cu imprimeuri, pantalonii iau o mulţime de aluri sau de stări şi adoptă cele mai în vogă croieli pentru ca tu să fii cea mai cool şi cea mai în tendinţe în această vară.

Doamnelor, a venit deci timpul să faceţi mai mult loc în garderobă. Chiar dacă aţi investit deja într-o pereche de blugi sau mai multe, cele mai frumoase modele de pantaloni în tendinţe vă pot da peste cap toate codurile sau obiceiurile vestimentare.

Pantalonii palazzo foarte largi revin în forţă, şi pantalonii mai puţin largi se impun şi ei cu stil şi cu eleganţă. Şi chiar dacă acest nou sezon estival se vrea a fi şic şi rafinat, apar şi din ce în ce mai multe modele de pantaloni sporty, care vor fi cu siguranţă pe placul celor care au un stil mai casual.

Pentru noul sezon deci, pantalonii vor face orice pentru a vă atrage privirile. În nuanţe mai flashy sau mai naturale, cu imprimeuri, cu flori, grafici, cu o croială mai amplă sau slim fit, chiar vei avea de unde alege.

Deci pe lângă rochiile mini sau maxi, fustele cu pliseuri sau accesoriile în vogă, pentru a-ţi completa de minune garderoba mai ai nevoie şi o pereche de pantaloni… sau mai multe.

Trebuie mai întâi să te îndrepţi înspre pantalonii palazzo, foarte eleganţi şi rafinaţi, uşor de recunoscut după talia lor foarte înaltă şi forma lor foarte largă pe picior. Sunt sinonimi cu rafinament şi cu eleganţa moştenită din anii seventies. Poţi alege un model alb imaculat, mai clasic, mai original în nuanţe de galben solar.

Pantalonii de jogging revin însă şi ei în forţă pe scena modei în acest sezon. Spiritul mai sporty venit direct din anii nineties te va ajuta să ai cele mai cool ţinute. Acest lucru e sigur.

Tonurile de pastel însă sunt cele care îţi vor pune în acest sezon pantalonii în valoare. Aici intră verdele mint, rozul prăfuit, şi albastrul ciel.

Pantalonii din in, lejeri şi foarte confortabili sunt cu siguranţă cea mai bună idee pentru vară. Purtaţi cu sandale cu toc sau fără, cu siguranţă că vor deveni preferaţii tăi.

Pantalonii chino, mai lejeri decât blugii sunt şi ei foarte în vogă în acest sezon. Nu trebuie să uiţi nici de modelele de pantaloni negri, kaki sau bleumarin care sunt cea mai bună alegere. Dar poţi să fii şi cea mai îndrăzneaţă alegând nuanţe de roz sau de roşu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.